lykke

Der er ikke mange uger siden, jeg delte Ugen der gik #7, hvor titlen sjovt nok også indeholdte ordet solskin. Men ikke desto mindre har det ord været sigende både den uge, den, jeg vil fortælle om i dag, og dem derimellem.

Lige nu skinner solen på mig og mit liv – jeg er gladere oftere og mere end længe. Måske er det, fordi jeg, takket være tippet i dette indlæg, primært husker alt det gode. Jeg bider mærke i alle de små lykkestunder, og jeg har fokus på at skabe flere.

Det er netop sådanne lykkestunder, jeg vil dele med jer i dag. For selvom I har efterspurgt mere indhold om min hverdag, deler jeg kun det, jeg har et budskab med og kan finde mening i. Men der kommer mere hverdag på LMinside, for nu har jeg fundet en måde at koble tingene sammen.

Ugen der gik kommer til at fungere som eksempler på og hænge sammen med de mere abstrakte indlæg. For eksempel konkretiserer dagens indlæg, det jeg skrev om i Sådan bliver du lykkelig og Lær at være lykkelig alene.
Forhåbentlig kan I bruge det.

Små solskinsstunder – Ugen der gik #8

lykke

Mandag

Der er egentlig ikke så meget konkret at sige om de enkelte dage, denne mandag bød for eksempel blot på skole og skriftligt arbejde relateret dertil. Men alligevel var det en god dag ud over det sædvanlige.

Efter mine kun to moduler ordnede jeg lidt, indtil min veninde fik fri. Sammen satte vi os så ud på græsset og skrev vores afleveringer – mere eller mindre effektivt.

Dagen inden havde jeg også siddet på græsset flere timer med en veninde. Hvorfor? Fordi solskinsugen lærte mig, at jeg bliver glad af det og mindede mig om vigtigheden af relationer.

Men det gode ved mandagen var også, at jeg begyndte at handle på vigtigheden af at være glad alene. Jeg har implementeret en bedre morgen- og aftenrutine, så må vi se, hvor det fører hen.

Tirsdag

Tirsdag havde vi også fri ved middagstid, så jeg spiste frokost med et par veninder på klassen. Derefter fortsatte jeg ned i byen for at købe og ordne en masse ting, som jeg har udskudt rigtig længe.

Netop den lille udflugt fik mig til endelig at skrive dette indlæg om at være lykkelig alene. For som I allerede kan se på de sidste sætninger om mandag, er det noget jeg har haft i tankerne.

For at understøtte indlæggets budskab yderligere, gik jeg faktisk ned til vandet med et tæppe for at skrive det. Hvorfor? Fordi det også er vigtigt at tillade sig at være glad alene – og ikke mindst at gøre noget for det.

Onsdag

Igen havde vi kun to moduler, og ja, det har virkelig været en luksus-uge på det punkt. Bare rolig, normalt er vi noget mere i skole, det er bare altid disse luksus-uger, jeg skriver om. Blot fordi der i disse er tid til at lave noget lidt anderledes, en i en helt normal uge i gymnasielivet.

Den korte skoledag passede dog perfekt, for så kunne jeg nå tidligere til Ærø – for efter en så let skoleuge trængte vi vidst til Kristi Himmelfarts-ferie. Det skadede i hvert fald ikke at få fri på de så fine solskinsdage.

Jeg nåede dog kun lige at hilse på mine forældre, inden de tog ud og spise. Så min tvillingesøster og jeg spiste sammen, inden hele familien om aften skulle til koncert med Sebastian. Det var nu også ganske hyggeligt – der er noget over at være til koncert i kirker.

lykke

Torsdag

Torsdag kom min storesøster også til øen, så sammen handlede vi tre søstre ind til, hvad I kan læse om under lørdag. Faktisk var vi kun os tre hele dagen, da vores forældre var til konfirmation – men heldigvis er vi alle vant til selv at skulle lave mad.

Fredag

Når nu vi alle fem i familien var samlet for første gang i et halvt år, var det på sin plads at køre ud i solskinnet og spise fælles frokost. Så fik vi også kigget lidt i fine Ærøskøbing, hvor der var gang i loppemarkederne.

Om aften spiste jeg faktisk også ude, det var dog sammen med tre veninder. Det er lidt forvirrende med alle de forskellige veninder jeg nævner, men to af fredagens havde jeg ikke set i en uendelighed, så det var forfærdeligt hyggeligt.

Så hyggeligt, at vi, da vi havde spist færdigt ude på stranden, endte med at holde fest hos den ene – hvor flere sluttede sig til.

Lørdag

Morgenen efter var der dog ikke tid til at sove længe, for mig og mine søstre stod tidligt op og gik i køkkenet. Torsdagens indkøb skulle ende ud i en picnic for familiens fire piger i anledningen af mors dag søndag.

Ja, vi tog dagen på forskud, men den var ikke desto mindre helt perfekt. Med madkurven kørte vi ud til Voderup Klint, som I måske har set billeder af her på LMinside’s facebookside.

Hvis ikke, lægger jeg snart billederne fra denne lørdag op derinde., for ved det næste stop på kysten mødte vi både en rovfugl og stork. Så det gjorde blot moren endnu gladere.

Efter mange timer vendte vi hjem, hvor vi alle spiste aftensmad, inden jeg igen forlod flokken. Jeg gik ned til en af mine andre venner, hvor vores lille vennegruppe mødtes og hyggede – jeg blev dog ikke og sov.

Søndag

Denne dag har heldigvis ikke startet så tidligt, men er blot forløbet i et stille og roligt tempo – alligevel nærmer den sig allerede sin ende. Det samme gør denne miniferie, som I nok kan læse, jeg har været mig glad for.

Nu er jeg tilbage i mit kollegieværelse, hvor jeg skriver lige netop disse ord. Så jeg har altså allerede formået at ødelægge den føromtalte aftenrutine. Men det er det værd, hvis I kan se pointen.


Kan I se, at det handler om de små lykkestunder? At det handler om at være sammen? Og om at være alene og gøre, hvad der gør en glad?

Det håber jeg, for det er netop hvad denne uge har handlet om og vist mig. Jeg bliver helt lykkelig af at skrive dette og derigennem tænke tilbage på alle de små solskinsstunder.
Må solen også skinne på jer og jeres liv!

I believe in good things coming!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’