Noget siger mig, måske grundet stilheden på bloggen og travlheden i det virkelige liv, at det er ved at være tid til en lille opdatering.

Jeg planlagde allerede, da jeg skrev tipsene til læseferien ned, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg beskrev min læseferie i billeder og ord, men ærligt talt var det kun den første uge, der var noget værd. Siden da har jeg stort set ikke fulgt et eneste af mine egne råd, selvom jeg burde have gjort det.

De sidste par uger har været lidt specielle, for selvom jeg ikke har skullet i skole, er dagene fløjet endnu hurtigere afsted, og jeg har nået endnu mindre end jeg plejer.

Jeg har selvfølelig også fået overstået hele fem mundtlige prøver, og jeg kan hilse og sige mine råd hjalp mig helt vildt. Det gik også ganske godt, og jeg havde næsten ikke nogle helt forfærdelige oplevelser.

Men for at være ærlig herinde, hvilket jeg lægger vægt på, så forberedte jeg mig faktisk kun dagen lige inden prøven – mere nåede jeg ikke.

Selvom jeg skrev i dette indlæg, at det er vigtigt at holde en fridag engang imellem, glemte jeg det selv – eller det havde jeg ikke mulighed for grundet arbejde.

Jeg skrev faktisk et indlæg for lidt siden, om at have brug for tid til at være sig selv, og det er stadig aktuelt. Nu har jeg endnu en gang mærket konsekvenserne af at glemme den tid.

Jeg har kun haft en eneste dag, hvor jeg intet skulle de sidste mange uger, og den fik jeg kun, fordi jeg aflyste en aftale med en veninde, som jeg hellere vil bruge min tid på end på noget andet.

Men den dag brød jeg helt sammen, allerede da jeg vågnede, var jeg helt ude af den, og hele dagen gik jeg i en underlig trist og utidig tilstand, hvor jeg ikke kunne være i mig selv, og sådan har jeg haft det alt for mange gange siden.

Jeg tror bare jeg skal have ændret min tankegang, og det prøver jeg på. Jeg skal bare stoppe med at tænke, at jeg ikke har ferie, fordi jeg skal arbejde.

Derudover så skal jeg som altid fokusere på det positive, og jeg har skam fået en masse gode ting at glæde mig over. Så nu vil jeg, efter at være kommet ud med de dårlige ting og taget jer med om bag facaden, dele nogle af de gode nyheder, jeg har fået på det seneste. For så synes jeg da, at I skal gøre det samme, og huske på all de gode ting i denne søde sommertid.

Gode nyheder

  • Jeg har fået et sted at bo. Efter mange ugers kamp fik jeg endelig et kollegieværelse til næste år, og heldigvis kan jeg alligevel flytte ind inden skolestart, så nu glæder jeg mig bare som en gal.
  • Jeg har afsluttet folkeskolen. Nu har jeg bestået alle prøverne, så efter dimissionen på onsdag er jeg fuldstændig færdig med skolen og skal ikke længere derop.
  • Jeg er blevet optaget i gymnasiet på min ønskede studieretning. I dag fik jeg klasselisten og lidt andet tilsendt, så nu er jeg bare vildt spændt.
  • Min storesøster er kommet hjem. Efter et par måneder i store, stygge København bliver min storesøster på øen sommeren over, så det er så hyggeligt.
  • Jeg har vundet et lagkagefad. Hvis I ikke har bemærket det på Instagram, er jeg gået hen og blevet ret glad for at bage. Og lige netop som jeg satte denne cheesecake i køleskabet, tikkede der en mail ind fra Annemette Voss ind, om at jeg var den heldige vinder af et smukt lagkagefad – så nu skal der bare bages de flotteste kager.

Det er lidt tid siden, I sidst har fået et personligt indlæg, men jeg håber, I fandt det interessant at komme en tur ind bag facaden og ind i mit liv.

I kan skrive i kommentarerne, hvis I ønsker nogle bestemte indlæg, og ellers har jeg samlet en masse ideer, jeg forhåbentlig for tid til at dele med jer. Husk nu at tag tid til jer selv, tænke på det positive og ikke mindst nyde sommeren.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’