00:00!

Slaget slår 12 i lige netop dette sekund, dette indlæg udkommer, hvilket vil sige, at vi nu er i 2016! Hvor vildt er det lige? 2015 er slut, der er allerede gået 365 dage siden sidste nytår, og nu skal vi til at skrive 2016 alle steder, inden vi overhovedet nåede at vænne os til at skrive 2015;-)

Det er fuldstændigt uforståeligt og utroligt så hurtigt det her år er gået – i hvert fald nu når vi tænker tilbage… Dette år har for mit vedkommende ikke været noget at råbe hurra for, og nogle gange har der været evigheder mellem den pågældende dag og årets slutning, men nu er året lige pludselig nået til vejs ende!

Det er slet ikke gået op for mig, at dette er årets sidste dag, og at vi netop i dette sekund tager hul på det nye… Ligesom jeg skrev om juleaften, er nytårsaften i år gået hen og blevet en “normal” aften, men vi kan ikke komme uden om, at vi går et helt specielt år i møde<3

Året der gik…

Hvor meget der er at sige om året, som nu er forpasset, ved jeg ikke, da det har været et år, som bare skulle gennemleves;-) Der er ikke sket det helt store i 2015, da månederne hovedsageligt har bestået af ganske almindelige skoledage og ferier ligesom denne, hvor fridagene er gået med arbejde

Men der er selvfølgelig også sket nogle større begivenheder, som at jeg krydsede Danmarks sydlige grænse for både første og anden gang i sommers;-) Desværre har jeg været så præget af fysiske skavanker og heldagsskolen, at hele året er lidt sløret for mig, og at jeg desværre ikke har været så god tid at leve i nuet og være til stede…

Det uden tvivl største og muligvis bedste, der er sket i dette år, er selvfølgelig at have startet denne blog! Den beslutning er jeg stadig glad for at have truffet, og jeg fortryder det på ingen måde<3

I kan læse lidt om, hvorfor jeg startede LMinside her! Det lyder måske som om, at dette har været et rigtigt dårligt år – og ja, der har ikke været de store op- og nedture, det har bare kørt på et jævnt lavt niveau…

Men det er faktisk meget rart med et stille og roligt år, hvor man kan køre lidt på autopilot og gå og tænke lidt – jeg har for eksempel fundet mit drømmejob, og i modsætning til da jeg skrev indlægget er jeg nu 90% sikker på mit valg;-)

Nu hvor vi har taget hul på det nye år, begynder jeg virkelig at værdsætte, den stille og tænksomme tid jeg havde i 2015, for det kan jeg love jer for, der ikke bliver meget af i det nye!

2016 – det vildeste år<3

2016 bliver det vildeste år til dato – i hvert fald for mig! 2016 bliver året, hvor jeg endelig flytter hjemmefra og starter i gymnasium… Der er så fuldstændig vildt at tænke på, at der kun er et halvt år til jeg forlader Ærø og den skole, som jeg nu har gået på de sidste 9½ år og boet ved siden af hele mit liv!

Jeg glæder mig så ubeskrivelig meget, selvom det også bliver hårdt<3 Det er noget jeg har set frem til i så mange år, og det bliver så rart at møde nogle nye mennesker og få nye udfordringer!

Ikke nok med at det andet halvår af 2016 er den første del af et nyt kapitel i mit liv, slipper jeg heller ikke for nye ting indtil da… De næste seks måneder er proppet med en masse ukendte og nye ting, hvoraf de fleste kommer til at pryde prøvebeviset;-)

Det bliver uden tvivl det vildeste år i mit liv indtil videre, og jeg glæder mig som en sindsyg! Samtidig går jeg da ind i det nye år med lidt uro i maven, da det ikke passer en ordensfreak som mig, ikke at have den fjerneste ide om, hvordan mit liv ser ud om et år;-)

Godt nytår<3

For vores alles vedkommende siger vi nu farvel og tak til året der gik, som jeg håber, I har syntes var fantastisk! Jeg ønsker jer alt det bedste samt end masse held og lykke i det nye år<3 Jeg håber vi ses herinde i 2016, og at I vil følge med i det eventyr, jeg netop har taget hul på;-)

RIGTIG GODT NYTÅR!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’